Sú pivné sety z hobby marketu kvalitné?

 

kovo-vyroba-pivne-sety

Mizerná kvalita pivných setov z hobby marketov. Vedeli ste že u lacných pivných setov používajú výrobcovia oveľa slabší materiál. Nekvalitný výrobcovia šetria kde sa len dá. Napríklad pri výrobe nôh pivných setov nepoužívajú oceľovú jaklovinu ale plechové výlisky. Tieto plechové výlisky nôh zvárajú. Keďže sa jedná o plech tak kvalita zvaru je veľmi slabá a dosť často sa stáva že tieto zvary praskajú. Mimo to menej kvalitný výrobcovia šetria aj na drevených častiach.Výsledkom šetrenia sú pokrivené a polámané nohy, a taktiež polámané lavice.

Práve preto keď budete kupovať pivné sety pozerajte na kvalitu. Vyberajte pivné sety (pivné súpravy) ktoré majú nosné časti nohy z oceľovej jakloviny a taktiež aj o pár mm hrubšie stoly a lavice. Len takýto pivný set vám vydrží dlhé roky k vašej spokojnosti. Presne takéto kvalitné pivné sety predávame.

Záruka 4 roky - na kovové časti

Na pivné sety klasickej konštrukcie dávame záruku 4 roky - na kovové diely. Pokiaľ sa kovový diel ohne alebo zlomí. Výmena kus za kus. Prečítajte si viac aj o konštrukcii pivných setov.

Záhradný nábytok

Kovové nohy na pivné sety

Grafický návrh vytvořil a na Shoptet implementoval Tomáš Hlad & Shoptetak.cz.