Záhradné domčeky ako miesto pokoja na vašej záhrade!

Máte záhradu? Potom jej voľný priestor využite nielen pre oddych, ale aj pre chytrý úložný priestor. Poradíme vám, ako na to! Záhrada je pre niekoho miestom, kde si môžete po práci či náročnom dni odpočinúť. Ale, čo robiť, keď hojdacia sieť je už obsadená a záhradný nábytok nepohodlný? Svojich '' dvadsať '' si môžete dať v novom záhradnom domčeku.

Záhradné domčeky - multifunkčná chatka nielen pre odpočinok!

Záhradný domček získava s každou ďalšou sezónou stále väčšiu a väčšiu obľubu. Drevená chatka totiž svojim majiteľom poskytuje hneď niekoľko výhod naraz. Tým prvým, čím vás záhradný domček dostane, je miesto určené na relaxáciu. Záhradné domčeky, ktoré sú vybavené zastrešenou teraskou, sú priamo určené na to, aby ste tu by pustili všetky starosti a povinnosti a užili si voľný čas príjemným odpočinkom. Zastrešená terasa záhradného domčeka dáva priestor k načerpaniu novej energie v príjemnom tieni.

Uložiť všetko, čo je potrebné! Domček si obľúbite vy i vaša rodina nielen pre relaxáciu, ale aj ako úložný priestor. Do záhradného dreveného domčeka môžete uschovať všetko záhradné náradie, ako sú hrable, lopaty, ale aj techniku​​, akou je záhradná kosačka alebo motorová píla. Priestor domčeka možno tiež využiť na uschovanie hier. Poznáte to, keď si chcete zahrať badminton a nemôžete nájsť jednu raketu alebo sa niekde záhadne stratila loptička na soft tenis. Tieto situácie sa už nebudú opakovať, keď bude všetko hráčske a športové vybavenie uložené pekne na jednom mieste. V domčeku tiež môžete uschovať drevo či drevené brikety. Tým ich uchránite pred vplyvmi počasia a krásne vám vyschnú na vykurovaciu sezónu.

Nákup záhradného domčeka

Pred samotným nákupom tejto praktickej záhradnej chatky, je dôležité premyslieť, akú veľkosť zvoliť. Veľkosť dreveného záhradného domčeka by mala zodpovedať veľkosti záhrady a vášho rodinného domu. Proste by to všetko malo opticky spolu ladiť. Dôležitá ja samozrejme tiež voľba výrobcu. Na trhu je nespočetné množstvo tipov záhradných domčekov.

Našej redakcie sa však najviac zapáčili drevené záhradné domčeky, ktoré nájdete v ponuke eshopu www.zahradni-altanky-domky.cz

 

Všetky ponuky záhradných domčekov nájdete tu.

Pokiaľ by ste sa rozhodli stavať záhradný domček spojpomocne tak tým najvhodnejším materiálom je takzvaný tatranský profil. Pokiaľ budete chcieť docieliť vzhľad zrubovej stavby tak použite zrubový obklad.

Grafický návrh vytvořil a na Shoptet implementoval Tomáš Hlad & Shoptetak.cz.