Ako spoznám kvalitný pivný set?

P11603624-400x276Profesionálne pivné sety

Kvalitný pivný set (pivnú súpravu) spoznáte už na prvý pohľad je oveľa masívnejšia než na to čo ste zvyknutý z hobby marketov. Pozrite si dobre pivný set v supermarkete sadnite si na lavicu jeden alebo dvaja. Uvidíte ako sa lavica prehne. Zmerajte metrom hrúbku stola a lavice a porovnajte si to s tým čo ponúkame my. Taktiež si dobre pozrite z čoho sú vyrobené nohy stola a lavice. Veľa krát sa stáva že výrobcovia vo snahe ušetriť robia nohy stolov a lavíc z plechu. Plech je špeciálne nastrihaný vylisovaný a zvarený. Kvalita takejto nohy je veľmi slabá. Neraz sa stáva že praskajú zvary a plech sa ohne. V porovnaní s týmto mi ponúkame pivné sety PREMIUM, ktoré vydržia naozaj dlhé roky. Nami ponúkané sety sú vyrobené na základe dlhodobých skúsenosti s ich prenájmom. Naše pivné sety majú hrubšiu dosku stola aj laviceNamiesto plechu na nohy používame poctivý železný jakel tvaru “L”. V nosných častiach je použitý jakel o rozmere 30 mm x 30 mm x 3mm. Práve na základe tohto Vám vieme garantovať prvotriednu kvalitu a životnosť.  Ako jediný ponúkame aj všetky náhradné diely. Skladom máme všetky kovové časti. Dĺžka pivného setu býva štandardne 220 cm.

Pri výbere pivného setu pozerajte:

  • Hrúbku použitého materiálu dreva (vhodné je keď je lavica 30 mm, hrúbka stola môže menšia)
  • Hrúbka a materiál oceľovej podnože (nohy). Ideálne je jakel o rozmere 30x30mm a hrúbke 3mm.
  • Dostupnosť náhradných dielov

rozkladacia-noha-300x225

Pivný set

Pivný set v zásade tvorí stôl a dve lavice. Povrch stola a lavice tvorí doska ktorá je lakovaná.  O ich životnosti rozhoduje aj kvalitná povrchová úprava. Lak by mal byť potravinársky nezávadný a taktiež by mal zabezpečiť dlhú životnosť. Na Slovensku sa zvykne používať bezfarebný lak. V západnej Európe niektoré pivovary radi používajú aj inú farbu laku. Je tam veľmi obľúbená farba hnedá. Niektorý výrobcovia radi používajú tmavú farbu aj z toho dôvodu že ňou dokážu prekryť kazy na dreve.

Ako sa starať o pivné sety:

  • Nevystavovať ich daždu a snehu
  • Po akcii ich vždy očistiť (nenechávajte škvrny od guláša, kofoly atď.)
  • Raz za sezónu skontrolovať  matice (matice nedoťahujte na doraz aby sa zbytočne nezapúšťali do drevenej časti)

Na naše pivné sety klasickej konštrukcie dávame záruku 4 roky na kovové diely. Prečítajte si viac o konštrukcii našich pivných setov.

Grafický návrh vytvořil a na Shoptet implementoval Tomáš Hlad & Shoptetak.cz.